Tisztelt blog látogató!

Kimpián Ildikó vagyok a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kecskeméti Közoktatási Gyermekvédelmi és Szociális Intézmény jelenleg felfüggesztett igazgatója.

Ezt a blogot, azért indítottam, mert az intézményt, engem és munkatársaimat 2010. január vége óta, olyan méltatlan támadás ért, ami ellen, ezen felületen is tiltakozom.

 

Véleményemet már jó néhány sajtó orgánumon elmondtam, de persze ezek a helyek egyike sem volt arra alkalmas, hogy a teljes álláspontom/ álláspontunk nyilvánosságra kerüljön. Az egyik megyei újság internetes portálján az intézményről szóló cikkek hozzászólói olyan gyalázatos módon igyekeztek engem, mint az intézmény igazgatóját és vezető társaimat feltüntetni, amilyenek nem vagyunk. Ezek a hozzászólások tartalmaznak némi igazságot, de azt oly módon elferdítve, gyalázkodva teszik, hogy a nyilvánosság ezen formáját nem ismerő, elfogadhatatlannak tartó becsületesen a munkájukat végző kollégáim és jómagam mentális egészsége, becsülete került veszélybe.

Kálváriánk amint már említettem 2010 január végén kezdődött. Egy megyei újságban megjelent cikk nyomán. Maga a cikk korrekt módon, emberek állításait jelentetett meg.

Kik nyilatkoztak az intézmény, és a vezetés ellen nézzük sorra:

1. Az intézmény vezetése ellen feltüzelt szülő, aki jogos sérelmeit nem az intézmény vezetésével osztott meg, hanem a sajtóhoz fordult. A szülővel néhány hónap múlva, amikor az indulatok mindkét részről alábbhagytak, tisztázva lett a problémája és nagyon sajnálta, hogy nem keresett meg a gondjaival korábban, hanem a sajtóhoz fordult.

2. Egy Véghel Ibolya nevű ex kolléganőnk, aki 3 hónapot dolgozott az intézményben. Ő egy úgynevezett protekciós kolléganő, aki Nyitrai András akkor még Fideszes Országgyűlési Képviselő, ma a Bács Kiskun megyei közgyűlés alelnöke kérésére került az intézménybe. Érdekes az alapvető szándéka, hogy miért akart a juhar utcai intézményben dolgozni, de erről fogok még írni a későbbiek során.

3. Ferenczi Erika, aki az irodán dolgozott, szerződése lejárt, és a gazdasági megszorító intézkedések miatt a szerződése nem lett meghosszabbítva. Róla is fogok még írni a későbbiek során.

Aki a cikket nem olvasta korábban, vagy már nem emlékszik rá, annak segítségül beillesztem a linket, hogy megtehesse.

http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/sok-a-konfliktus-keves-a-valasz-282759